SV | NO | DK            Logga in | Kundtjänst: 0346-73 24 00 | Support: 0346-73 24 50 

 

– det klara alternativet till tandställning

Fler än 4 miljoner människor över hela världen har nu reglerat sina tänder med hjälp av Invisalign, den genomskinliga tandskenan som introducerades 1999. Idag finns det flera olika behandlingsmetoder med dessa tandskenor. Allt från att flytta en tand till att rätta till ett öppet bett. Hör här tandläkare från hela Skandinavien berätta om hur de arbetar med Invisalign.

Thor Henrikson – Docent. Spec. Ortodonti, Malmö, Sverige
”Jag märker att speciellt nya vuxna patienter, önskar en behandling som är både osynlig och bekväm – och där passar Invisalign perfekt som behandling. Med ClinCheck känner man som behandlare att man erbjuder en behandling av hög kvalité. Invisalign är en rolig produkt att arbeta med och man får många nya glada patienter.”

Tandlæge Nimmi Holstein – Tandklinikken Holstein, Charlottenlund, Danmark
”Med ClinCheck kan patienterna i 3D se hur deras tänder kommer att se ut – redan innan man börjat behandlingen. Patienterna ser stora fördelar med den osynliga och mycket behagliga tandställningen."

Tannlege Ingrid Fjærvik – Fjærvikklinikken, Oslo
”Våra patienter ser stora fördelar med att dom själva kan byta sina skenor hemma - och naturligtvis en osynlig och bekväm skena. Själv känner jag mig mycket trygg att jobba med Invisalign-systemet. De erbjuder både support, vägledning och kurser – för att jag som invisalign-behandlare skall kunna ge
mina patienter den bästa behandlingen.”

Tandlæge Nimmi Holstein – Tandklinikken Holstein, Charlottenlund, Danmark
"Med Invisalign kan patienten leva normalt utan att känna sig begränsade. Som behandlande tandläkare kan man genom Invisaligns nätverk ta del av input och idéer från andra Invisalign-tandläkare världen över. För mig är Invisalign framtidens tandreglering.”

Programvaran ClinCheck® – en central del i Invisalignbehandlingen.

Invisaligntandläkare använder programmet för att på digital väg ta fram en individuellt anpassad behandlingsplan för varje patient. Nya ClinCheck Pro med 3D Control innebär ett stort kliv framåt för den digitala tandläkarkonsten. Den nya versionen har tagits fram för att ge mer exakt kontroll över tändernas slutgiltiga positioner. Justeringar görs direkt på 3D-modellen, och effekten på hela bettet visas i realtid.

iTero element + Invisalign

Använd iTero för att visa dina patienter ett förväntat resultat av deras Invisalign behandling.

  • 10x färre omgörningar
  • 7x färre problem med passform
  • Bättre patientupplevelse

Se facit redan före behandling

– Med Invisalign är det möjligt att erbjuda patienten stora estetiska förändringar, säger Antoinette Tjäder, tandläkare på Tandvårdshuset i Vetlanda. En stor fördel är att patienten kan se det förväntade slutresultatet redan innan behandlingen med de genomskinliga skenorna inleds.

Läs artikel från Read it nr 1 2015 här >

 
Se videos om Invisalign


Kontakta oss om Invisalign

Vi heter Tove Derkert och Camilla Harström – och arbetar på Unident med försäljning av Invisalign. Vi kommer gärna ut till er klinik och berättar mer om produkten.

CAPTCHA

Tove Derkert
Area Sales Manager, Invisalign
Område: Stockholm, Norra Sverige
Tel: 0769-499 850
tove.derkert@unident.se

Camilla Harström
Area Sales Manager, Invisalign
Område: Göteborg, Malmö, Södra Sverige
Tel: 0707-641 824
camilla.harstrom@unident.se