SV | NO | DK            Logga in | Kundtjänst: 0346-73 24 00 | Support: 0346-73 24 50 

 

– det klara alternativet till tandställning

Fler än 4 miljoner människor över hela världen har nu reglerat sina tänder med hjälp av Invisalign, den genomskinliga tandskenan som introducerades 1999. Idag finns det flera olika behandlingsmetoder med dessa tandskenor. Allt från att flytta en tand till att rätta till ett öppet bett.

 
Upptäck nya Invisalign Go

Invisalign Go ger allmänntandläkare möjlighet att behandla fler patienter. Align har med sin ”clear aligner” teknologi skapat en förenklad metod som guidar dig genom att identifiera, planera och behandla estetiska fall.

Men det är mer än bara ett enkelt sätt för tandreglering. Invisalign Go ger patienter möjlighet att le med självförtroende – tillsammans med dig.

 

Kom igång med invisalign Go

– anmäl dig till en av våra certifieringskurser.

Invisalign

Fler än 4 miljoner människor över hela världen har nu reglerat sina tänder med hjälp av Invisalign. Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig för mer information eller för en certifieringsutbildning.

 

 

Så här tycker några Invisalign användare

 

Thor Henrikson – Docent. Spec. Ortodonti, Malmö, Sverige
”Jag märker att speciellt nya vuxna patienter, önskar en behandling som är både osynlig och bekväm – och där passar Invisalign perfekt som behandling. Med ClinCheck känner man som behandlare att man erbjuder en behandling av hög kvalité. Invisalign är en rolig produkt att arbeta med och man får många nya glada patienter.”

Tandlæge Nimmi Holstein – Tandklinikken Holstein, Charlottenlund, Danmark
”Med ClinCheck kan patienterna i 3D se hur deras tänder kommer att se ut – redan innan man börjat behandlingen. Patienterna ser stora fördelar med den osynliga och mycket behagliga tandställningen."

Tannlege Ingrid Fjærvik – Fjærvikklinikken, Oslo
”Våra patienter ser stora fördelar med att dom själva kan byta sina skenor hemma - och naturligtvis en osynlig och bekväm skena. Själv känner jag mig mycket trygg att jobba med Invisalign-systemet. De erbjuder både support, vägledning och kurser – för att jag som invisalign-behandlare skall kunna ge
mina patienter den bästa behandlingen.”

Tandlæge Nimmi Holstein – Tandklinikken Holstein, Charlottenlund, Danmark
"Med Invisalign kan patienten leva normalt utan att känna sig begränsade. Som behandlande tandläkare kan man genom Invisaligns nätverk ta del av input och idéer från andra Invisalign-tandläkare världen över. För mig är Invisalign framtidens tandreglering.”

 

 

iTero element + Invisalign

Använd iTero för att visa dina patienter ett förväntat resultat av deras Invisalign behandling.

  • 10x färre omgörningar
  • 7x färre problem med passform
  • Bättre patientupplevelse