SV | NO | DK            Logga in | Kundtjänst: 0346-73 24 00 | Support: 0346-73 24 50 

 

Ändra definitionen av digital diagnostik!

Skaffa en oöverträffad nivå av upplösning och kontroll över digitala bilder med nya Schick 33. Med branschens högsta bildupplösning och lägsta inlärningskurva kommer den att förändra ditt sätt att se dina bilder - och din praktik.

Schick 33 + Onepix

En kombination av Onepix ihop med den senaste sensortekniken i Schick33 ger dig marknadens högsta upplösning. Genom att kombinera Onepix med Schick33 kan du använda förinställda bildlägen för allmäntandvård, endodonti, parodontologi och restorativ tandvård – eller varför inte skapa unika användarprofiler med inställningar för t ex. skärpa och diagnostik.

 

 

90161-9 1-1

Schick 33

Marknadens högsta upplösning

Skaffa en oöverträffad nivå av upplösning och kontroll över digitala bilder med nya Schick 33. Med branschens högsta bildupplösning och lägsta inlärningskurva

 

  


 

FONA Stellaris

- Powered by Schick

Stellaris tillverkas i New York och innehåller den senaste teknologin för bästa möjliga bildkvalitet.
Med kombinationen Fona Stellaris och Onepix får du bästa möjliga användarupplevesle och bildkvalitet, till ett bra pris.


 

schick cdrelite

Schick CDR Elite

Tålig konstruktion och bildkvalite i världsklass

Schick CDR Elite kombinerar överlägsen diagnostisk bildkvalitet med en användarvänlig design och tålig konstruktion. Allt för att ge en digital röntgenupplevelse utöver det vanliga.