SV | NO | DK            Logga in | Kundtjänst: 0346-73 24 00 | Support: 0346-73 24 50

Välkommen till Unident Support

Service och support – från oss som känner
dina produkter bäst!

Du når vårt kunniga supportteam
Måndag - Fredag
07.00-17.00

Telefon: 0346-73 24 50  |  Epost: support@unident.se

Serviceportal: KLICKA HÄR >>

Service och support från personerna som känner just dina produkter bäst.

Unidents kunniga och specialutbildade tekniker, supportpersonal och utbildare kan inte bara allt om datorer, utan har också många års erfarenhet av de särskilda krav som ställs på en tandläkarpraktik. Vi installerar hela ert digitala system och kontrollerar därefter att allt fungerar som det ska.

Snabbt, enkelt & säkert!

TeamViewer är verktyget som gör det möjligt för oss att snabbt och enkelt hjälpa dig på kliniken – utan restid och omkostnader. Vi kopplar upp oss mot din dator och hjälper dig "på plats".