SV | NO | DK            Logga in | Kundtjänst: 0346-73 24 00 | Support: 0346-73 24 50 

 

Låt oss presentera

Förmånsprogrammet HAPPY


Lojalitet tycker vi ska belönas. Inte minst när det gäller inköp av dentalprodukter till tandläkarkliniken. Både investeringar som behöver göras och förbrukningsvaror som krävs dagligdags. Därför introducerar vi på Unident förmånsprogrammet HAPPY. För det är ju vad det här ytterst handlar om. En glad och nöjd tandläkare.

Så här fungerar det: Ju fler dentala förbrukningsprodukter och tänder som kron och bro du köper av oss (markerade med Happygubbe i webbshopen), desto fler bonuspoäng får du till att finansiera större investeringar i kliniken. Direkt eller genom att samla på dig bonuspoäng över tid. Hur mycket av inköpen som görs hos oss är helt upp till dig, som alltid har full frihet att välja rätt leverantör! Dina bonuspoäng ser du så snart du gjort din första order med bonusgrundande produkter. Du hittar dem under "Mitt konto" när du är inloggad i webbshopen.

Exempel 1. Köper du dentala förbrukningsprodukter och/eller tänder för 5.167:- i månaden kan du t ex finansiera en CDR 33 digital sensor för bara 1:-

Exempel 2. Köper du dentala förbrukningsprodukter och/-eller tänder för 12.000:- i månaden kan du t ex finansiera en Anthos unit för bara 1:-


Är du intresserad av att höra mer om vårt nya förmånsprogram HAPPY, så kontaktar vi dig gärna och berättar mer. Fyll i ditt namn, stad och telefonnummer här nedan så hör vi av oss inom kort.

ÄR DU REDAN HAPPY FÖRMÅNSKUND? 
- Logga in här för att se dina intjänade poäng under "Mitt konto" >

Räkna ut din bonus

Beroende av hur mycket förbrukningsmaterial du handlar per månad kan du här räkna ut dina intjänade bonuspoäng. Fyll i summan av din uppskattade månadsförbrukning i fältet här bredvid, så ser du hur stor din bonus kan bli. Dina bonuspoäng kan du sedan använda t ex till att finansiera större investeringar på kliniken.

 

Observera att denna kalkyl är en allmän preliminär beräkning.
Kontakta oss på tel. 0346-73 24 00 om du vill ha en exakt uträkning
som täcker in just dina specifika behov.

Din beräknade månadsbonus

Fyll i summa
Antal kronor du uppskattningsvis handlar förbrukningsprodukter för / månad
Beräkna