SV | NO | DK            Logga in | Kundtjänst: 0346-73 24 00 | Support: 0346-73 24 50 

 

Unit & Behandlingsstol

Livslängden för en unit är ca 10-15 år om den får rätt omvårdnad och service. När det väl är dags att ta farväl av en gammal trotjänare och investera i en ny central punkt på kliniken har vi flera olika alternativ som du bör bekanta dig med lite extra. Utifrån dina befintliga behov och kanske de förbättringar du önskar med din nya unit kan vi guida dig rätt. Våra leverantörer av unitar är välkända i Europa och vet vad som efterfrågas och vilken prestanda som krävs av dagens unitar. Oavsett om du letar efter ett prisvärt alternativ eller uniten med det lilla extra, kan vi bistå dig.

 

 
Nyhet!
Anthos L9

Anthos L9 är "top-of-the-range" av professionella behandlingsstolar designade, Anthos. Komplett med exklusiva instrument för dig som praktiserar allmäntandvård, endodonti eller kirurgi.


 
Linnékliniken valde stolar från Anthos A-serie.

Linnékliniken är en modern privattandläkarklinik i centrala Göteborg.
När det var dags att byta behandlingsstolar – föll valet på A9-serien från italienska Anthos. Flexibla och användarvänliga units i modern design.


Anthos A3

PLUS CONTINENTAL

Vad som gör Anthos A3 speciell är ett det avancerade hygiensystemet, induktions-mikromotorn, instrumentpanelen med numerisk display och den pneumatiskt-stabiliserade armen.

 

Anthos A5

PLUS CONTINENTAL

Konfigurationsmöjligheterna för Anthos A5 är nu större än någonsin – med ergonomi som kan anpassas för alla specifika behov. Anthos A5 finns med ett stort urval fotkontroller, operationsbelysningar, hygienprogram och färgval.

Anthos A6

PLUS CONTINENTAL

Anthos A6 ger en känsla av lyx med ett brett utbud av valbara komponenter och tillbehör. En komplett unit, överkomlig för alla inom tandvården som söker pålitlighet och erkänd kvalité.

Anthos R7

CONTINENTAL

Anthos R7 är mycket anpassningsbar, modulär och kan fås i ett flertal konfigurationer. I sin fullständiga version kan Anthos R7 med några snabba rörelser omvandlas från en högerhänt till en vänsterhänt unit. En perfekt unit för både privata kliniker till större offentliga avdelningar.

Anthos A7

PLUS CONTINENTAL

Anthos A7 ger en känsla av lyx med ett brett utbud av valbara komponenter och tillbehör. En komplett unit, överkomlig för alla inom tandvården som söker pålitlighet och erkänd kvalité.

Kontakta oss för mer info. Tel: 0346-73 24 00.

Anthos L6

CONTINENTAL

I Anthos sortiment finns nu en ny linje, mer kompakt, flexibel och användarvänlig än någonsin. L6 har konstruerats och byggts för att optimera din tidseffektivitet, maximera din effektivitet och göra din dag mer produktiv.

Kontakta oss för mer info. Tel: 0346-73 24 00.

Europas största producent av dentala behandlingsstolar har 1400 ägare!

Under några intensiva dagar i april 2016, gjorde vi ett studiebesök på Ceflas fabrik i Imola, Norra Italien. Läs hela artikeln om vårt studiebesök i vår kundtidning Read it (sid 16-17).