SV | NO | DK            Logga in | Kundtjänst: 0346-73 24 00 | Support: 0346-73 24 50 

 

 Tel. ‭021-471 85 55‬
Ett intelligent framtidskoncept!

Vi vill göra det enklare för dig och introducerar ett koncept där digital avtryckstagning ihop med tandteknik – blir en självklar match. Om du köper 12-20 led/mån, kan du låna en avtrycksskanner från oss – helt utan kostnad! Vi garanterar kortare ledtid, miljövänligt arbetssätt, hög hållbarhet och estetik, tillgängliga supportexperter, utbildning på plats och access till framtidens digitala intelligens. 
Fullanatomiska arbeten i hög kvalitet.

På Unident Lab tillverkar vi fullanatomiska lösningar som ger hög hållbarhet och estetik. Vi använder oss av två kända varumärken på marknaden – BruxZir och e.max CAD, som båda ger mycket hållbar protetik och fin estetik. På Unident Lab tar vi endast emot digitala avtryck – som förkortar leveranstiden och är mer miljövänligt.

Läs mer om BruxZir >>
Läs mer om e.max CAD >>

Detta är Unident LAB:

 

 
Det här är service & support för oss!

Unident Lab skapar stora möjligheter och är din trygga partner hela vägen. Vår service & supportavdelning är tillgänglig för dig när du önskar – från avtryckstagning till cementering. Dessutom ingår installation och utbildning på plats. Vår avdelning består av tandtekniska support-experter från Unident Lab Professional. På Unident Lab får du access till framtidens digitala intelligens, snyggt färdigpaketerat och enkelt – så att du kan ägna dig åt att behandla fler patienter. Vi vågar påstå att vi kan leverera det optimala konceptet för dig och din klinik oavsett storlek.

DU NÅR VÅR SUPPORT PÅ TEL: 0346-73 24 00

 


Vårt "guldäpple" – Unident Lab.
Vi utvecklas ständigt och tror att alla behöver ett ”guldäpple i sitt fruktfat”. Med vår samlade kompetens och erfarenhet har vi utvecklat Unident Lab, som skapar möjligheter och effektiviserar. Äpplet står för kunskap, upplysning och helhet, precis så ser vi på Unident Lab. Vi skapar de bästa förutsättningarna och ett perfekt och smidigt flöde! Vi ger oss inte förrän allt är perfekt! Kunskapens frukt är symbolen för vårt intelligenta framtidskoncept – Unident Lab!

 

Skanna dina avtryck digitalt
– upplev fördelarna.