SV | NO | DK            Logga in | Kundtjänst: 0346-73 24 00 | Support: 0346-73 24 50 

 

Med Wand bedövning blir du populär både hos personal och patienter.

 

Över 1500 kliniker i Skandinavien bedövar redan med Wand och bedövningen används även i utbildningen på tandläkarhögskolorna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Olso, Århus, Umeå och Bergen. Frågan är vem som älskar Wand mest – tandvården eller patienterna?
I en enkät bland våra kunder blev omdömena bland annat: ”Fantastisk”, ”Oumbärlig”, ”Trolleri”, ”Superbra”, ”Wand(erful)”, ”Revolutionerande”, ”Det bästa som hänt inom bedövning” och ”Magisk”. Bättre betyg kan man
knappast få.

Med Happy:
Endast 1 kr/mån.

896 kr/mån.

Prisex: Gäller hyra (36 mån) för en Wand STA bedövning – när du är ansluten till Unidents förmånsprogram HAPPY och samtidigt köper bonusgrundande förbrukningsmaterial.

 
Med Wand lägger du alla typer av bedövningar och slipper mandibularblockad.

Wand är en bedövningsteknik där handstycket ser ut som en penna med en mycket tunn kanyl. Många sprut- och tandvårdsrädda patienter blir glatt överraskade över hur lätt det går att få denna bedövning och man slipper helt bedövningskänslan i läppar, tunga och kinder. Sedan 1999 har över 20 000 Wandanvändare över hela världen tillsammans lagt ca 40 miljoner injektioner. Wand finns på fler än 1 500 tandläkarpraktiker bara i Skandinavien.

Säkerhetshandstycken anpassade till Wand STA.

Nu finns en särskilt utvecklad kanylhylsa som minimerar risken för onödiga nålstick och oavsiktliga skador. Wand säkerhetshandstycke möjliggör hantering med en hand under hela arbetsmomentet och skyddar dig från den kontaminerade kanylen.Har använt min Wand i 12 år nu, så jag har en allmänt positiv inställning från mina patienter att förmedla. De berättar om den för sina vänner och bekanta, som då ibland blir lite avundsjuka för att deras tandläkare INTE har en sådan!
Source: http://www.unident.se/webshop/wand-bedövning#uttalanden-om-wand

Vi hade en dam från Göteborg som åkte ända upp till oss, dvs 100 mil, för hon var så spruträdd och hennes väninna hade tipsat om att vi hade en "databedövning".
En annan ny patient jag hade, som jag tog bort en tand på, sa när han var klar: "Detta är konstigt, jag kände inte när du la bedövningen, jag kände inget när du tog bort tanden och jag känner mig inte bedövad!
Source: http://www.unident.se/webshop/wand-bedövning#uttalanden-om-wand

Vi får ofta kommentarer som: "Var det bedövning jag fick? Det kändes inte alls!"
 
Source: http://www.unident.se/webshop/wand-bedövning#uttalanden-om-wand
Alldeles nyligen fick vi denna kommentar från en patient: 
"Jag tycker om att gå till tandläkaren numera. Han är så lätt på handen och jag är förvånad över att det inte gör ont alls när jag får bedövning och jag är så glad!"
Source: http://www.unident.se/webshop/wand-bedövning#uttalanden-om-wand
 
Studier & artiklar.

Det finns över 50 vetenskapliga artiklar publicerade på Wand och 15 studier i vetenskapligt validerade ”peer reviewed” tidskrifter med ”referees”, dessutom finns det nio randomiserade och dubbelt blint genomförda studier. Även en svensk studie visar på fördelen med Wand.

 Filmer om Wand

Wand PDL injection

Wand Buckal infiltration

Sidotandsbedövning i överkäken (AMSA)

Framtandsbedövning i överkäken (P-ASA)