SV | NO | DK            Logga in | Kundtjänst: 0346-73 24 00 | Support: 0346-73 24 50 

 

Investera i framtiden med digitalt avtryck!

Det digitala avtrycket ger patienten en behagligare upplevelse än det konventionella avtrycket och det blir en snabbare och smidigare hantering för alla på kliniken. Med större precision minimeras risken för omgörning och det ger mindre miljöpåverkan.
Det digitala avtrycket är framtiden!

 

 


Välkomna fler patienter

De senaste åren har vi sett en klar ökning av digitalt avtryck. Det finns idag över 1000 kliniker i Norden som använder digital scanning och det är en tydlig trend som visar att tekniken nu är mogen. Den användarvänliga digitala scanningen kommer att underlätta det dagliga arbetet på kliniken under många år framöver.

Med digital scanning följer många nya möjligheter. Ni kan fritt välja hur ni vill producera er tandteknik: via ett digitalt lab som till exempel Unident LAB, er egen tandtekniker eller att göra den själv på kliniken. Med digital scanning kommer ni att kunna erbjuda nya behandlingar och effektivisera er verksamhet, vilket innebär att ni kan välkomna nya patienter till kliniken.

 


Testa digital scanning i 6 månader – med full returrätt! ♥ Välj fritt den lösning som passar din verksamhet bäst ♥ Alltid tillgång till bästa support!


 


Scanna en tand – skicka en fil...och framställ

Med det digitala avtrycket slipper patienten den obekväma och kladdiga avtrycksskeden i munnen. Risken för blåsbildning i avtrycket försvinner vilket ger ökad effektivitet, kvalitet och kontroll. Det går snabbt, blir exakt och man får bort många felkällor. Ni scannar och skickar en fil, tandteknikern skapar anatomin via en CAD-mjukvara och framställer därefter en krona/bro eller en tandregleringsskena.

Med digital scanning finns det många valmöjligheter när det gäller att välja framställning av tandteknik och tandregleringsskenor. Det går utmärkt att kombinera olika alternativ och vi hittar den lösning som passar er bäst.

Många fördelar med scanning

• Enkel, snabb och exakt avtryckstagning med bättre passform.
• Mindre miljöpåverkan
• Minskad stolstid
• Undvik allt kladd med dagens avtrycksmassa
• Frigör utrymme då man ej behöver arkivera gipsavtryck
• Samma scanningsprocess för både ortodonti och tandreglering

 

 


Vi hjälper er hela vägen

Vi skräddarsyr en lösning med ett öppet system där ni själva väljer tillverkare av tandteknik och tandregleringsskenor. Tillsammans med våra tekniker analyserar vi er verksamhet och de mest förekommande behandlingarna och väljer därefter utrustning ur ett brett utbud av marknadsledande varumärken.
Vi erbjuder en helhetslösning med installation, utbildning, service, support, finansiering och en rad kringtjänster.

 

 

Vi bryr oss hela vägen

Hos oss kan ni alltid känna er trygga med en lättillgänglig och specialiserad support. Våra support-och tandtekniker har många års erfarenhet av de särskilda krav som ställs på en tandläkarpraktik. Ni får helt enkelt service och support från dem som kan bransch och produkter bäst. Och vi ser till att allt fungerar som det ska. Alltid.

Vi erbjuder kontinuerligt vidareutbildningar och användarträffar för att ni ska få en optimal användning av er utrustning. Träffarna sker på olika orter i Norden med specialiserade utbildningsledare. Här får ni även möjlighet att träffa kollegor och utbyta erfarenheter.

 

 


Den bästa arbetsmiljön

Med den senaste utrustningen på kliniken kan ni alltid erbjuda en modern och effektiv tandvård. Patienterna känner sig trygga och ni erbjuder ert team en arbetsplats med intressanta arbetsuppgifter. Genom att vara uppdaterad med ny teknik och nya produkter attraherar ni både nya medarbetare och fler patienter.

Med dagens kopplingar till digital tandreglering och klinikframställd protetik har vi bara sett början på utvecklingen.

Boka ett besök!
Prova scannern live!

Boka in ett besök med oss, där ni kostnadsfritt kan prova digital avtryckstagning

 

 


En bra investering

Stor eller liten klinik spelar ingen roll – vi hjälper er att göra kliniken så modern och effektiv som möjligt, och vi är med er hela vägen – från installation och utbildning till service, support och finansiering!

Vi erbjuder all utrustning en tandläkarklinik kan behöva och på Unident Lab producerar vi kronor och broar. Vi är marknadsledande på digital röntgen, vi har ett sortiment på 10 000-tals dentala förbrukningsvaror. Detta ger er möjlighet att samla alla inköp och vinna fördelarna med en kontakt, en leverantör, en support och en servicefunktion. Ni kan fokusera på era patienter och kvaliteten i ert arbete.

 

 

 
Prova på er klinik

Det bästa är att testa i verkligheten, så boka in ett besök med oss där vi kommer till er och ni kan prova digital scanning på er klinik. Tillsammans går vi igenom handhavande och möjligheter för att sedan scanna live.

Prova gärna med en patient för att komma närmast verkligheten. Vi går igenom alla steg från digital scanning till färdig krona eller bro för cementering. Allt för att ni ska få möjlighet att känna hur hela kedjan fungerar.

 

 


Finansiering som passar er

Vi erbjuder specialanpassade finansieringslösningar när ni vill investera i er klinik. Med dagens fokus på arbetsmiljö och de höga krav som ställs på kliniken gäller det att alltid ha rätt utrustning.

Stor eller liten investering spelar ingen roll, vi tar fram en lösning som passar er.

Ring oss på tel. 0346-73 24 00 så tar vi fram en anpassad lösning för er