SV | NO | DK            Logga in | Kundtjänst: 0346-73 24 00 | Support: 0346-73 24 50 

 

 
Smart finansiering

Med dagens fokus på arbetsmiljö och de höga krav som ställs på klinikens utrustning kan det vara smartare att hyra sin utrustning än att äga den själv. Det skapar handlingsutrymme och frigör ekonomiska resurser.

Vi på Unident kan erbjuda dig specialanpassade finansieringslösningar när det är dags att göra investeringar i din klinik, då vi alla har olika behov och förutsättningar. Att ta hjälp eller fråga oss oavsett om det är en stor eller liten investering – kan löna sig!

Vår filosofi är att du endast skall behöva vända dig till en kontakt.
En kontakt som hjälper dig med allt från val av lösning till installation, service, utbildning och finansiering. Vi erbjuder flera olika alternativ för finansiering och skräddarsyr lösningen som passar dig bäst.

Välj mellan:

  • Hyra
  • Funktionshyra
  • Funktionshyra med vårt förmånsprogramm HAPPY

 

 

 
Hyra

Unident erbjuder dig ett hyresavtal som innebär att du förfogar över utrustningen du behöver så länge avtalet gäller och du slipper att äga utrustningen och binda bolagets rörelsekapital i investeringen.

Med en sådan lösning tar ditt företag en låg risk och får balans på kostnaderna. Utrustningen hinner inte bli riktigt gammal eftersom den kan bytas ut efterhand. På detta sätt binder du inte upp kapital i investeringar och får en fast månadskostnad som är avdragsgill.


 
Hyra med funktionsavtal

Komplett lösning utan extra utgifter.
Unident erbjuder dig ett Funktionshyresavtal som innebär att du förfogar över utrustningen du behöver så länge avtalet gäller och du slipper binda bolagets rörelsekapital i investeringen. Funktionshyra har ett upplägg på samma sätt som hyra av utrustning men inkluderar även service och support under hela hyresperioden. Det kan t ex innebära att du har en utbytesutrustning redan dagen efter vid stillestånd.

Med en sådan lösning tar ditt företag en låg risk och får balans på kostnaderna. Du slipper att äga utrustning och vi sköter hela funktionen som en inhyrd del i ditt företag. Utrustningen hinner inte bli riktigt gammal eftersom den kan bytas ut efterhand och bidrar till en säker drift. Personalen får en god arbetsmiljö med fungerande och fräsch utrustning. Du och företaget kan tryggt fokusera på kärnverksamheten utan att vara rädd för oförutsedda händelser som skapar bekymmer. På detta sätt binder du inte upp kapital i investeringar utan får en fast månadskostnad som är avdragsgill.

Ett exempel

Funktionshyra och förmånsprogrammet HAPPY:

  • Kliniken har ett behov av digital röntgen
  • Du handlar dentala förbrukningsprodukter och eller tänder hos Unident för 7.180kr/mån
  • Funktionshyresfakturan på din digitala investering blir då 1kr/mån
  • Avtalet tecknas för 36 månader
  • Full driftgaranti och support under hela hyresperioden

Kombinera med förmånsprogrammet HAPPY

Komplett lösning där du dessutom tjänar bonus på dina inköp av förbrukning och tänder.
Är du riktigt smart kombinerar du ditt funktionshyresavtal med vårt förmånsprogram HAPPY. Då får du dessutom bonus på alla dina inköp av förbrukningsartiklar och kron-och broprotetik* från Unident.

Du samlar din bonus på dina inköp enklast via vår webshop. Där ser du även dina favoritartiklar, tidigare beställningar och där finns även information om ditt aktuella bonussaldo. Som HAPPY-kund har du alltid bonus på erbjudande och kampanjer, rabatt på vårt kursutbud och andra överraskningar som enbart våra HAPPY-kunder får ta del av.

Hur dras bonusen?

Vid varje faktureringstillfälle dras eventuell intjänad bonus av från funktionshyreskostnaden. Antingen får du en faktura på kvarvarande belopp för perioden, eller om du lagt många inköp hos oss så kan du till och med bli utan faktura. Dina inköp av förbrukningsartiklar och kron-och broprotetik* kan därmed innebära att du nyttjar din investering helt utan kostnad!

* se unident.se för detaljerad information om produktutbud