SV | NO | DK            Logga in | Kundtjänst: 0346-73 24 00 | Support: 0346-73 24 50 

 

Om Unident AB

Verksamhet i hela Skandinavien

Unident startades 1992 av tandläkarsönerna Marcus och Christian Nordvall. Unident har kontor i Stockholm, Horten, Köpenhamn, Helsingfors och har sitt huvudkontor i Falkenberg. Ca 150 personer arbetar inom koncernen. 

Ett ständigt brett och aktuellt produktutbud

Hos oss pågår det ett kontinuerligt arbete med att hitta nya och intressanta dentalprodukter. Vi samarbetar med flera av världens ledande tillverkare av dental utrustning och dentalmaterial som t ex Cefla, Sirona Dental, Vatech, 3Shape, Wand, Composipost, Kerr, Heraeus och Geistlich m fl. Varje år lanserar vi ett antal intressanta nyheter på den skandinaviska dentalmarknaden.

Vi erbjuder även utrustning och klinikbyggnation. Vi hjälper dig med allt från att bygga kliniken till att leverera och installera allt du behöver för att ha en fungerade praktik. Naturligtvis utför vi service och support som gör att du som kliniker kan känna dig trygg.  

Unident har varit och är marknadsledande i Sverige inom digital röntgen. Vi är återförsäljare för Schicksensorerna från Sirona Dental Inc- (tidigare Schick Technologies, USA) - världens största tillverkare av digitala röntgensystem med över 50% av världsmarknaden. Hälften av svenska privattandläkare liksom 11 av Sveriges landsting har valt att digitalisera sin praktik med världsledande Schick från Unident.

Allt du önskar i dental förbrukning finns till försäljning i vår webbshop 24h om dygnet. Där hittar du även aktuell information om produkterna. Skulle du sakna något är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst som bistår dig på bästa sätt.

Nyheter och marknadsföring

Kraftfull marknadsföring är en viktig del av vår verksamhet och vi har en egen marknadsavdelning som arbetar med att bygga varumärken, positionering och reklamproduktion. Internet är vår viktigaste marknadsföringskanal och här ligger vi långt framme i arbetet med segmenterad marknadsföring via vår kunddatabas. 

Behaglig och estetisk tandvård

Unidents mission är att ge patienter en bättre och behagligare tandvård. Många av våra produkter, t ex "the Wand" bedövningsinstrument, bidrar aktivt till att minska smärta och tandvårdsrädsla. Digital röntgen ger väsentligt mindre strålning. Naturligtvis arbetar vi även mycket inom området estetisk tandvård med bl a tandblekning.

Artilabs tandteknik

Artilabs är vårt fullservicelaboratorium i Västerås. Våra tandtekniker har olika bakgrund och olika specialkompetenser för att motsvara kundernas behov. De anställdas kompetens är grundstenen i bolagets framtid och är något som ständigt utvecklas tillsammans med önskemål från marknaden. Vi arbetar uteslutande med den senaste tekniken, de bästa materialen och de mest kunniga medarbetarna.

Våra medarbetare

Vi är ett glatt gäng där många av oss känner varandra sedan lång tid tillbaka, vilket ger ett öppet och familjärt arbetsklimat med mycket skratt och intensiva diskussioner. Vi är en projektstyrd organisation och jobbar mycket i team. Här arbetar drivande personer som själva tar ansvar för sin planering och sina arbetsuppgifter.

Miljö- och kvalitetspolicy

Unident AB levererar och installerar allt du behöver för att ha en fungerade tandläkarpraktik. Vi samarbetar med kända varumärken och tillverkare. Naturligtvis utför vi även service och support som gör att du som kund kan känna dig trygg.

Våra medarbetares engagemang, kompetens, flexibilitet och ansvarstagande är grunden för vårt miljö- och kvalitetsarbete. Vi jobbar aktivt för att ständigt förbättra vår miljö- och kvalitetsprestanda och förebygga föroreningar. Ledningen tillsätter de resurser som krävs för att fastställa och följa upp relevanta verksamhetsmål.

Vi ska med god marginal uppfylla gällande lagstiftning, kunders krav samt i övrigt tillgodose andra bindande krav som ställs på verksamheten. Du som kund ska känna dig trygg med vetskapen att vi levererar rätt produkt med rätt kvalitet, på utsatt tid.

För att förbättra vår miljöprestanda och säkerställa att vi uppfyller våra kunders behov ska vi:

• effektivisera transporter och tjänsteresor för att minimera utsläpp,
• förebygga avfall och främja återanvändning av utrustning,
• ställa miljö- och kvalitetskrav i kontakt med våra leverantörer och vid val av produktsortiment,
• arbeta kontinuerligt med att förstå kundens behov och uppfylla kundens förväntningar, samt
• ha ett ständigt pågående förbättringsarbete av våra processer och leveranser

 

 

 

L'intervento chirurgico consiste nel inserire propecia acquisto on line delle protesi idrauliche, nei corpi cavernosi. Le patologie vascolari e metaboliche sono tra quelli prezzo generic cialis professional piu diffusi, e troviamo l’ateriosclerosi, l’ipertensione, l’obesita, il diabete, gli alti livelli di colesterolo (ipercolesterolemia) e di grassi nel sangue (ipertrigliceridemia).