SV | NO | DK            Logga in | Kundtjänst: 0346-73 24 00 | Support: 0346-73 24 50 

 

Unidentbloggen

Här skriver vi om smått och stort, smalt och brett

  • Hem
    Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
  • Kategorier
    Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
  • Taggar
    Taggar Visar en lista på taggar som använts i bloggen.

Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter att expandera. Under 2017 har de slagit upp dörrarna till en av Sveriges största privata kliniker och har nu gått samman med Stockholm Dental Group. Båda bolagen är delägare av tandläkarkedjan och alla kliniker kommer att gå under Aqua Dentals flagg.

Fortsätt läs mer

Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson.

Fortsätt läs mer

SkandEndo 2016 hölls i Köpenhamn under temat "Biofilm, Light desinfection och Cone Beam CT". Mötet samlade drygt 180 deltagare under tre dagar och Köpenhamn visade sig från sin allra bästa sida med ett fantastiskt väder med strålande sol och 24 grader.

Fortsätt läs mer

Vi erbjuder flera spännande kurser och föreläsningar inom kirurgiområdet i höst.
Se vårt kursutbud här >

 

Fortsätt läs mer

b2ap3_thumbnail_aqua.png

Tandläkarkedjan Aqua Dental i Stockholm och Beiring Tandklinik i Göteborg slås samman. Under det gemensamma namnet Aqua Dental kommer man fortsätta den gemensamma utvecklingen av högkvalitativ tandvård med kundservice i fokus – tandvård med kvalitet till rätt pris!

 Aqua Dental är en av Sveriges snabbast växande tandläkarkedjor och har idag tre kliniker i centrala Stockholm. Aqua Dental har sedan flera år haft ett informellt samarbete med Beiring Tandklinik i Göteborg kring marknadsföring och utveckling av tandvård.

Nu tas samarbetet ytterligare ett stort steg genom en sammanslagning, där Beiring Tandkliniks två kliniker i Göteborg nu kommer drivas under namnet Aqua Dental.
 
– Båda bolagen har en bra samsyn i hur progressiv och modern tandvård skall bedrivas, samarbetet har utvecklats så långt att det är ett naturligt nästa steg att gemensamt fortsätta den spännande utvecklingen. Vi ser tydliga synergier kring exempelvis inköp och marknadsföring genom att gå samman under ett gemenast paraply, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson.
 
Enligt Henrik Augustsson är sammanslagningen ett naturligt steg i Aqua Dentals utveckling. Aqua Dental är redan väletablerade i Stockholm och har länge tittat på geografisk expansion. I Beiring Tandklinik erhålls en partner som delar Aqua Dentals vision om att utföra specialist- och allmäntandvård av högsta kvalitet där kundupplevelse och service står i fokus.
 
– Vårt samarbete med Aqua Dental har fungerat mycket bra historiskt. Vi har övervägt olika möjligheter för att expandera vår verksamhet i Göteborg och att göra det gemensamt med Aqua Dental föll ut som det klart mest attraktiva. Vi ser positivt på framtiden med fina expansionsmöjligheter i Göteborgsregionen under varumärket Aqua Dental, säger Beiring Tandkliniks ägare Martin Beiring.
 
För Beiring Tandklinik innebär sammanslagningen också att klinikerna i Göteborg moderniseras och byggas ut. Enligt Henrik Augustsson kommer ”det nya” Aqua Dental därför att behöva rekrytera ännu fler specialisttandläkare, allmäntandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i både Stockholm och Göteborg.
 
"–  Våra patienter kommer märka av en fortsatt modernisering och professionalisering genom till exempel investeringar i våra kliniker och modern utrustning för att tandläkarbesöket ännu mer behagligt. Detta ger oss även möjlighet att utveckla rutiner och arbetssätt i en större skala och bygga vidare på den goda tandvård som vi idag utför, både i Stockholm och Göteborg", säger Henrik Augustsson.

Kontakt:
Henrik Augustsson | VD
Mobil: +46 (0)709 85 50 35
E-mail: henrik.augustsson@aquadental.se

Fortsätt läs mer

Nu släpper vi vår förbättrade koppling till Försäkringskassans system för statligt tandvårdsstöd, vilket gör det ännu enklare att skicka in begärda bilder och/eller uppgifter via C-takt Link. Dessa kopplas sedan direkt ihop med aktuellt ärende hos Försäkringskassan.

Fortsätt läs mer
Taggad i: C-takt link

Dansk Endodontiforening årsmøde og generalforsamling på Hindsgavl Slot den 8-9 januari 2016. Lisbeth Jacobson från Unident sammanfattar givande dagar på Hindsgavl Slott på Fyn där Danska Endodontiförening har hållit sitt årliga möte.

Fortsätt läs mer

ESE Barcelona i september 2015 samlade över 3000 tandläkare för det vetenskapliga programmet. Temat för kongressen var ”Where biology and techology merge” och anordnades av European Society of Endodontics. Vi på Unident anordnade i samband med detta en mingelkväll i Port Olympic tillsammans med ett sjuttiotal tandläkare från hela Skandinavien, och det blev en härlig kväll med god mat och många skratt. Lisbeth Jacobson har sammanfattat dagarna.

Fortsätt läs mer
Taggad i: Endodonti

Här kan du se våra öppettider under helgerna:

Fortsätt läs mer

Så här veckan före jul har det skramlats med insamlingsbössor till förmån för årets tema i Musikhjälpen. "Ingen ska behöva fly undan klimatet!" Den 13-19 december sändes det radio dygnet runt från en glasbur i Linköping och hela Sverige har hjälpts åt att skramla pengar under 150 timmar.

Fortsätt läs mer