Vårt ansvar

På Unident tycker vi att det ligger i allas ansvar, både som företag och medmänniska, att göra det vi kan för att på så sätt göra skillnad. Genom vårt stöd till välgörenhet och ideella verksamheter vill vi vara med och bidra till en bättre värld, till att börja med för dem som behöver det mest.

Vi är stolta Smile Friends

Vi stödjer t ex Operation Smile, och har i flera år varit "Smile Friends". Operation Smiles medicinska volontärer ställer upp med sin tid, sin kompetens och sitt engagemang för att förändra livet för tusentals barn världen över. Visionen är att inget barn i världen ska kränkas eller tvingas leva undangömt på grund av en behandlingsbar ansiktsdeformitet. Den visionen ställer även vi på Unident upp på.

Smile-friend-Operation-Smile

Vi engagerar oss i dentala branschföreningar

Genom vårt engagemang i dentala branschföreningar vill vi på Unident AB verka som en positiv kraft till de ofta förekommande kunskapshöjande aktiviteter, vilka är värdefulla för tandvårdens kontinuerliga kvalitetsutveckling. Då branschföreningar ofta baseras på ideella krafter vill vi genom vårt engagemang även stödja de fantastiska människor som driver dessa föreningar.

Vi stödjer idrotts- och kulturföreningar

Unident vill genom sin stöttning av idrotts- och kulturföreningar främja en meningsfull fritid och utveckling för barn och ungdomar. Vi vill genom vårt engagemang bidra i positiv mening till ungas normer, värderingar och goda vanor. Våra samarbeten sker främst genom lokalt engagemang som bidrar till det lokala samhällets utveckling.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du använder en gammal version av Internet Explorer. För att kunna utnyttja alla funktioner på vår sajt så behöver du uppgradera din webbläsare. Klicka på länken nedan för anvisningar om hur du uppdaterar din webbläsare.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Använder du Windows XP som operativsystem?
Microsoft har upphört med all support för operativsystemet Windows XP och inga fler säkerhetsuppdateringar kommer att släppas. Använder du idag Windows XP så rekommenderar vi dig att uppgradera ditt operativsystem till Windows 10, eftersom Windows XP inte stöder dagens teknik

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.