Behörighetskurs för panoramaröntgen - Hösten 2019

Det är dags igen! Nu i höst, 17-19 oktober, kör vi en ny tre-dagars kurs för behörighet av panoramaröntgen. Anmäl dig nu genom att klicka på länken nedan så att du inte missar chansen.

Vid användning av en panoramaröntgenutrustning krävs tillstånd av Strålsäkerhetsmyndigheten (SSM) och även att personalen har den behörighet som krävs för att inneha och använda en panoramaröntgenmaskin.

Att inte ha tillstånd eller rätt kompetens kan bli kostsamt.
SSM kan tvinga kliniken att betala höga belopp i vite eller till och med skrota utrustningen om den används utan behörighet. Som tur är, så är det smidigt, både att ansöka om tillstånd och att hitta en kurs hos oss på Unident som ger den behörighet och kunskap som krävs. Från och med den 9 April i år så lanserade Strålsäkerhetsmyndigheten en e-tjänst för anmälan. Detta kommer att innebära en snabbare process och kortare handläggningstid som gör det enklare för alla verksamheter.

Kompetens och ny kunskap.
Unident anordnar kontinuerligt behörighetskurser för panoramaröntgen. Dessa kurser ger den formella kompetens som krävs av SSM för att inneha och använda en panoramaröntgenmaskin. 17-19 oktober kommer en ny kurs avsedd för tandläkare, men där även tandhygienister och tandsköterskor är välkomna. Kursen kommer att äga rum på Västerhavsvägen 2 i Falkenberg och sträcker sig över tre dagar mellan torsdag till lördag. Behörighetskursen, där du får kunskaper i bildtagning, bedömning av bilden samt lära dig att avgöra bildens kvalitet kostar 12000:- exkl.moms/pers. Då ingår även lunch, fika samt gemensam 3-rätters middag på fredagskvällen. Kostnad för ev.logi tillkommer.

Anmäl dig genom att klicka här >>

Dela:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du använder en gammal version av Internet Explorer. För att kunna utnyttja alla funktioner på vår sajt så behöver du uppgradera din webbläsare. Klicka på länken nedan för anvisningar om hur du uppdaterar din webbläsare.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Använder du Windows XP som operativsystem?
Microsoft har upphört med all support för operativsystemet Windows XP och inga fler säkerhetsuppdateringar kommer att släppas. Använder du idag Windows XP så rekommenderar vi dig att uppgradera ditt operativsystem till Windows 10, eftersom Windows XP inte stöder dagens teknik

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.