Kom och träffa din tandtekniker i Västerås

Vill du se hur det går till i ett modernt tandtekniskt lab med all den senaste tekniken, är du varmt välkommen på studiebesök till oss på Unident LAB i Västerås och se vad som händer med ditt ”case” när det kommit till labbet. Här kan du även träffa din tandtekniker och passa på att lämna specifika önskemål på hur du vill ha dina arbeten.

TEXT: Unident AB

Unidents eget tandtekniska laboratorium Unident LAB i Västerås ger er en unik möjlighet att finansiera användningen av en toppmodern intraoral scanner från 3Shape och Align med högkvalitativa monolitiska kronor och broar samt hårda bettskenor, det vi kallar ledfinansiering. Gäller alla intraorala scannermodeller från Align och 3Shape. De digitala avtrycken tas emot och granskas av våra erfarna tandtekniker som med CAD/CAM-teknik framställer protetiken som sedan färdigställs för hand av våra tekniker som är specialiserade på karaktäriseringar, för bästa estetiska resultat. Kommunikationen sköter vi såklart digitalt genom Trios communicate. Hög hållfasthet, passform och korta ledtider är självklara krav som vi lever upp till, ofta får kunderna jobbet inom en vecka.

Tandläkare Jack Hilon i Göteborg har använt sig av Unident LAB för fast protetik, både Zirkonia och Emax, sedan han tog över Tandklinik19 och är mycket nöjd med arbetets kvalitet och den utmärkta service han får.

- Unident LAB är verkligen smidiga att ha att göra med, enkla kommunikationsvägar åt båda håll. Jag vet att de hör av sig om det är några frågetecken och jag känner mig alltid välkommen att höra av mig om jag vill diskutera någonting.

Vad kostar en TRIOS-scanner för dig?
- Det är detta som är det magiska! Jag beställer i snitt 20 led i månaden och då får jag en scanner helt utan kostnad av Unident. Allt ingår, installation, utbildning, support och allt annat. Helt grymt!

Jack tycker också att det passar honom att arbeta digitalt i så stor utsträckning det går och har från start använt sig av scannern från 3Shape. Det är enkelt och smidigt plus att det ger möjlighet att få ett visualiserat designat förslag, digital mock-up, som ger ett förutsägbart slutresultat. Jag har full koll och kan även be om justeringar om det skulle behövas.

- Under den första perioden med Unident LAB fintrimmas våra inställningar enligt varje tandläkares individuella önskemål. Vi lär känna varje kunds arbetssätt och preferenser berättar Peter Nordström, chefstandtekniker på Unident LAB. Välkommen att besöka oss och se hur vi arbetar på plats i Västerås!

Ring oss direkt på tel. 021-471 85 55 och boka ett besök eller kontakta din representant på Unident för mer info.

 

Läs mer om Unident LAB här

Dela:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du använder en gammal version av Internet Explorer. För att kunna utnyttja alla funktioner på vår sajt så behöver du uppgradera din webbläsare. Klicka på länken nedan för anvisningar om hur du uppdaterar din webbläsare.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Använder du Windows XP som operativsystem?
Microsoft har upphört med all support för operativsystemet Windows XP och inga fler säkerhetsuppdateringar kommer att släppas. Använder du idag Windows XP så rekommenderar vi dig att uppgradera ditt operativsystem till Windows 10, eftersom Windows XP inte stöder dagens teknik

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.