Bästa kund!

Även i år väljer vi att, istället för att skicka ut julkort och julklappar till våra kunder, skänka en summa pengar till olika välgörenhetsprojekt.

På Unident tycker vi att det ligger i allas ansvar, både som företag och medmänniska, att göra det vi kan för att på så sätt göra skillnad. Genom vårt stöd till välgörenhet och ideella verksamheter vill vi vara med och bidra till en bättre värld, till att börja med för dem som behöver det mest.

Även detta år väljer vi därför att, istället för att skicka ut julkort och julklappar till våra kunder, skänka en summa pengar till vår vänorganisation Operation Smile som vi haft som vänföretag i flera år. Operation Smiles medicinska volontärer ställer upp med sin tid, sin kompetens och sitt engagemang för att förändra livet för tusentals barn världen över. Visionen är att inget barn i världen ska kränkas eller tvingas leva undangömt på grund av en behandlingsbar ansiktsdeformitet. Den visionen ställer även vi på Unident upp på.

I år stöttar vi även ett samarbetsprojekt mellan Tandläkare Utan Gränser, Zelmerlöw & Björkman Foundation och TePe, som tillsammans satsar på förbättrad munhälsa i Kenya genom att bygga upp en tandvårdsklinik där vill man skapa möjligheter att bedriva undervisning och långsiktigt förebyggande arbete men även kunna erbjuda den tandvård som krävs.

Vi önskar en God Jul

och ett riktigt Gott Nytt År!

Ta hand om er - och varandra!

 

Läs mer om Unidents sociala ansvar här >

Dela:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du använder en gammal version av Internet Explorer. För att kunna utnyttja alla funktioner på vår sajt så behöver du uppgradera din webbläsare. Klicka på länken nedan för anvisningar om hur du uppdaterar din webbläsare.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Använder du Windows XP som operativsystem?
Microsoft har upphört med all support för operativsystemet Windows XP och inga fler säkerhetsuppdateringar kommer att släppas. Använder du idag Windows XP så rekommenderar vi dig att uppgradera ditt operativsystem till Windows 10, eftersom Windows XP inte stöder dagens teknik

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.