SV | NO | DK            Logga in | Kundtjänst: 0346-73 24 00 | Support: 0346-73 24 50 

 

Unit & Behandlingsstol

Livslängden för en unit är ca 10-15 år om den får rätt omvårdnad och service. När det väl är dags att ta farväl av en gammal trotjänare och investera i en ny central punkt på kliniken har vi flera olika alternativ som du bör bekanta dig med lite extra. Utifrån dina befintliga behov och kanske de förbättringar du önskar med din nya unit kan vi guida dig rätt. Våra leverantörer av unitar är välkända i Europa och vet vad som efterfrågas och vilken prestanda som krävs av dagens unitar. Oavsett om du letar efter ett prisvärt alternativ eller uniten med det lilla extra, kan vi bistå dig.

 

Topmodeller

L9

Anthos L9 är "top-of-the-range" av professionella behandlingsstolar designade, Anthos. Komplett med exklusiva instrument för dig som praktiserar allmäntandvård, endodonti eller kirurgi.


 A7

Anthos A7 ger en känsla av lyx med ett brett utbud av valbara komponenter och tillbehör. En komplett unit, överkomlig för alla inom tandvården som söker pålitlighet och erkänd kvalité.


Få koll på dina kostnader och en garanterat hög driftsäkerhet!

Med vårt fullserviceavtal vet du exakt vilken årlig kostnad din utrustning kommer att medföra. Mot en fast årlig kostnad servar vi produkten och reparerar vid behov, utan begränsningar, vilket gör att du aldrig behöver oroa dig för att eventuella reparationskostnader ska tillkomma. Avtalet innefattar också ett årligt förebyggande besök av en tekniker där produkten undersöks utifrån en anpassad checklista. Om risk för driftstopp skulle upptäckas, åtgärdas detta på plats. Låter detta bra? 

Kontakta oss på tel. 0346-73 24 00 så berättar vi mer.

Basmodell


L6

CONTINENTAL

I Anthos sortiment finns nu en ny linje, mer kompakt, flexibel och användarvänlig än någonsin. L6 har konstruerats och byggts för att optimera din tidseffektivitet, maximera din effektivitet och göra din dag mer produktiv.

 

 

 A6

PLUS CONTINENTAL

Anthos A6 ger en känsla av lyx med ett brett utbud av valbara komponenter och tillbehör. En komplett unit, överkomlig för alla inom tandvården som söker pålitlighet och erkänd kvalité.

R7

CONTINENTAL

Anthos R7 är mycket anpassningsbar, modulär och kan fås i ett flertal konfigurationer. I sin fullständiga version kan Anthos R7 med några snabba rörelser omvandlas från en högerhänt till en vänsterhänt unit. En perfekt unit för både privata kliniker till större offentliga avdelningar.

Budgetmodell

A3

PLUS CONTINENTAL

Vad som gör Anthos A3 speciell är ett det avancerade hygiensystemet, induktions-mikromotorn, instrumentpanelen med numerisk display och den pneumatiskt-stabiliserade armen.

 

A5

PLUS CONTINENTAL

Konfigurationsmöjligheterna för Anthos A5 är nu större än någonsin – med ergonomi som kan anpassas för alla specifika behov. Anthos A5 finns med ett stort urval fotkontroller, operationsbelysningar, hygienprogram och färgval.

 

 

 
Linnékliniken valde stolar från Anthos A-serie.

Linnékliniken är en modern privattandläkarklinik i centrala Göteborg.
När det var dags att byta behandlingsstolar – föll valet på A9-serien från italienska Anthos. Flexibla och användarvänliga units i modern design.

 

 

 

 

Europas största producent av dentala behandlingsstolar har 1400 ägare!

Under några intensiva dagar i april 2016, gjorde vi ett studiebesök på Ceflas fabrik i Imola, Norra Italien. Läs hela artikeln om vårt studiebesök i vår kundtidning Read it (sid 16-17).