SV | NO | DK            Logga in | Kundtjänst: 0346-73 24 00 | Support: 0346-73 24 50 

 

Nyhet!
Nu erbjuder vi iTero avtrycksscanner.

iTero är utformad med den senaste tekniken och gör göra intraoral avtryckstagning kul. För dig som jobbar med Invisalign, är iTero det perfekta hjälpmedlet.

 

 
Passa på att boka in ett besök nu
– där du kostnadsfritt kan pröva digital avtryckstagning, gärna på patient.

Vi går igenom handhavande och möjligheter med digital skanning (ca 30 min) för att sedan skanna "live" på patient. Vår produktspecialist, Måns Söderberg kan vara med vid avtryckstagningen. Räkna med lite extra tid för prövning av olika teknikvarianter samt extratid för ev. diskussioner (extratid ca 5-10 min/patient). Om ni önskar kan vi även genomföra en "live-demo" utan patient. Kostnad för protetik/tandtekniskt arbete tillkommer.

 

Fördelarna med digitalt avtryck är många.
  • Enklare, snabbare och mer patientvänlig avtryckstagning.
  • Du slipper kostnader för avtrycksmaterial.
  • Bättre avtryck då risk för släp i avtrycket försvinner och du får färre distorsioner.
  • Det blir kortare ledtider
  • Du får bättre passform, färre inslipningar och färre ombokade cementeringar vilket är en fördel både för patient och kliniker.
  • Gemensamt för våra scanners är att det är öppna system vilket innebär att det inte finns några tekniska begränsningar vid val av tandteknisk leverantör

TRIOS 3 från 3 Shape

Nu finns även TRIOS från 3Shape med den stora nyheten – färgtagning. Du får en säkrare hantering och scanningen ger dig rätt resultat varje gång.

  • Färgåtergivning på skärmen
  • HD-foto förstärker kvaliteten på bilderna
  • ImplantStudio ger dig möjlighet till guidad kirurgi

3M True definition

En scanning med hög precision är nyckeln till god passform på kronor och broar. Genom att handstycket till nya True Definition Scanner inte är större än ett vinkelstycke, är det smidigt för både operatör och patient att ta digitala avtryck. Nya True Definition Scanner kan användas för att framställa kronor, broar, inlays, onlays, veneers, partiella broar, clear aligners, mouth gards, ortopediska ersättningar och modeller.


Olika finansieringsalternativ
1. Kontantköp

2. Köp tandteknik hos Unident LAB och låna scannern utan extra kostnad.

Genom att beställa 12-20 led per månad under 36 månaders avtalstid kan du använda den nya tekniken utan att det kostar dig något. Du får alla fördelar med digitala avtryck samtidigt som du sparar in kostnaden för avtrycksmaterial.

Till Unident LAB kan du endast skicka beställningar via digitala avtryck. Produktsortimentet är begränsat till fullanatomiska lösningar från BruxZir och e.max.

 

3. Finansiera med Unident HAPPY

Hyr din skannerutrustning mot en fast månadskostnad. Använd Unidents lojalitetsprogram
Happy för att finansiera månadskostnaden.

Så här fungerar det:

Ju fler dentala förbrukningsprodukter och tänder som kron och bro du köper av oss (markerade med Happygubbe i webbshopen), desto fler bonuspoäng får du till att finansiera större investeringar i kliniken. Direkt eller genom att samla på dig bonuspoäng över tid.

 
Läs mer om scanning med 3Shape
Case Story's

 
3Shape TRIOS® cures more
than 87% of headaches
dentists cause dental labs.

LÄS ARTIKELN HÄR >>