Röntgen och bildtagning på kliniken

Hos oss hittar du marknadens bredaste utbud av röntgen, panorama och CBCT och vi hjälper dig genom hela investeringsprocessen med tillstånd, ansökan, utbildning och råd om vilken typ av röntgen som passar bäst på kliniken utifrån dina specifika behov.

Nu har vi även möjlighet att erbjuda dig ett "extra öga" som hjälper till med att granska dina röntgenbilder. Via AI (artificiell intelligens) kan du få en direkt "Second Opinion" på dina röntgenbilder. Addera funktionen till Onepix för snabb och enkel åtkomst.

Intraoral röntgen

25 års erfarenhet i branschen av digital röntgen. Installation och underhåll av mer än 7 500 behandlingsrum och på 11 av Sveriges landsting.

Läs mer här >

Panorama- och CBCT-röntgen

Marknadens bredaste program av panorama och CBCT. Vi hjälper dig genom hela investeringsprocessen.

Läs mer här >

Onepix bildhantering

Ett öppet, integrerat och CE-märkt system som fungerar perfekt tillsammans med andra.

Läs mer här >

Second Opinion

Nu finns möjligheten att via Second Opinion få en direkt "Second Opinion" på dina röntgenbilder med hjälp av artificiell intelligens (AI).

Läs mer här >

Kameror

Intraorala och extraorala dentalkameror för alla typer av kliniska bilder.

Läs mer här >

Bildplattor

Välj det fosforplattesystem du vill ha. Vi har originalmärken, alternativa och universella tillbehör som passar de flesta system på marknaden.

Se vårt sortiment här >

Röntgenrör

RX-DC Röntgenrör från Anthos med innovativ design, revolutionär ergonomi och avancerad teknik  ger optimala bilder under alla omständigheter.

Läs mer om RX-DC >

Hållare och skydd

Hos oss hittar du ett komplett sortiment av hållare och skydd till alla typer av sensorer. Både autoklaverbara och för engångsanvändning.

Se hela sortimentet >